Valpar planeras hösten/vintern 2023

Vår Loyal silvers Queen "Pepsi" planeras att paras under september/oktober 2023. Hanen kommer presenteras längre fram. 

Vi tar emot intresseanmälningar för att köpa valp. Vi söker även en fodervärd till en tik ur planerad kombination boendes i Karlstad/Värmland. 

 

Valparna är här! 24/11-2023

Fredagen den 24/11 föddes våra weimaraner valpar efter Loyal Silvers Queen "Pepsi" och Jaktpartners Cash "Baldo". Det finns både hanar och tikar som sökar sina egna jakthem.  

Pappan; Jaktpartners Cash "Baldo"  SE14342/2020
HD: A/A
ED: 0/0
HUU: Fri
ÖGON: UA
BPH: Genomförd med skott 
Viltspårschampion
Mamman; Loyal Silvers Queen SE20059/2020 "Pepsi" Pepsi är långhårsanlagsbärare(hennes pappa långhårig).
HD: A/A
ED: 0/0
HUU: Fri
ÖGON: Distichiasis
BPH: Genomförd med skott
Exteriörbedömd: Excellent med CKGodkänd anlagsklass viltspår

Dessa valpar vill till jakthem, allround jakt. Både mamma och pappa är grymma jakthundar. Bilder på föräldrarna publiceras på vår fbsida(kennel Loyal silver). Pappan används till specifikt eftersök på en variation av vilt, främst föredrar han vildsvin, mellan 50-60 trafikskadat vilt/år och sedan jakteftersök däremellan. Mamma används till eftersök och är testad på vildsvin i häng med bra kritik från hänget(film finns att få samt på vår och almunges fb sida). Vi tar emot intresseanmälningar, skicka ett mail där ni presenterar er, era planer och vart ni bor. Vill ni komma och hälsa på tar vi tidigast emot besök när valparna är 4 veckor.


Vi söker även fodervärd till en tik ur denna kull. Boendes i Värmland som jagar, vill gå jaktprov och ställa ut. Valparna är leveransklara i mitten av januari 2024 när dem är 8 veckor. Perfekt för att ta med på första jakten kommande höst 2024. Vid leverans: - Skk registrerade - Besiktade - Chippade - Avmaskade Vi är en Skk-ansluten kennel och följer således skk och använder deras avtal. Vi finns på sociala medier samt hemaida: loyalsilver .se (ta bort mellanslaget) Varmt välkomna att höra av er.

ingående presentation av föräldarna finns längre ned på denna sida. 
Bildspelet är två bilder mamma och 3 bilder pappa. Fler finns att tillgå och även filmer på Pepsi i hägnet.     prev next

Presentation på föräldrarna 

 
Loyal Silvers Queen SE20059/2020 "Pepsi" Pepsi är långhårsanlagsbärare(hennes pappa långhårig).
HD: A/A
ED: 0/0
HUU: Fri
ÖGON: Distichiasis
BPH: Genomförd med skott
Exteriörbedömd: Excellent med CKGodkänd anlagsklass viltspår

Testad på vildsvin i häng med mycket god kritik. Används som eftersökshund och kommer efter valparna börja jaga vildsvin mer. Bra och hållbart stånd på fågel, stor reviering med bra fart. 

Pepsi har kullsyskon som både jagar fågel, tävlar i tävlingslydnad och är kriminalvårdshund.  
 

Jaktpartners Cash "Baldo"  SE14342/2020
HD: A/A
ED: 0/0
HUU: Fri
ÖGON: UA
BPH: Genomförd med skott
Viltspårschampion

Aktiv eftersökshund, ca 50-60 trafikeftersök/år plus jakteftersök flera gånger per år. 

Apporterar allt man ber om och jagar det mesta, men roligast är vildsvin. 

Baldo har syskon runt om i världen som alla är aktiva jakthundar, stötande, drivande och stående. Vid intresse av kommande kull fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till er så fort som möjligt.

Beskriv dig själv, vad du tänkt med din valp, vart i Sverige/världen du bor. Glöm inte lämna korrekt mailadress samt telefonummer. Vi svara på mail oftast inom 24h.  Har vi valpar just nu, räkna med att vi till boka in telefonsamtal och respektera tiderna som bokas.